1. درخواست صدور گواهی حضور برای شرکت کنندگان در همایش
به اطلاع می رساند متقاضیان صدور گواهی حضور در همایش می بایست نسبت به تکمیل فرم پیوست و ارسال آن به پست الکترونیک همایش به نشانی iderutconf@ut.ac.ir اقدام نمایند.
2. اعلام نتایج نهایی داوری مقالات همایش
نتایج نهایی داوری مقالات ارسال شده به همایش سیاست های مالی و مالیاتی ایران اعلام شد.
3. شروع فرایند ثبت نام جهت حضور در همایش
فرایند ثبت نام جهت حضور در همایش در تاریخ 28 بهمن 96 آغاز می گردد و علاقمندان می توانند نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
4. پایان مهلت ارسال مقالات و شروع فرایند داوری مقالات
با خاتمه یافتن مهلت ارسال مقالات، فرایند داوری مقالات شروع گردیده و نتایج ارزیابی مقالات به تدریج اعلام خواهد شد
5. تمدید مهلت ارسال متن کامل مقالات
با تصمیم کمیته علمی همایش مهلت ارسال متن کامل مقالات تا تاریخ 10 بهمن 96 تمدید گردید.
6. فراخوان ارسال متن کامل مقالات
احتراما به اطلاع کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند موسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و سازمان امور مالیاتی کشور اقدام به برگزاری یازدهمین همایش سیاست‌های مالی و مالیاتی ایران خواهند نمود. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی تقاضا می‌گردد تا با ارسال آخرین دستاوردهای خود در قالب مقاله، ما را در برگزاری این همایش یاری فرمایند.